Partners

CIT4PRO omringt zich met betrouwbare partners om u beter tijdens uw training en vorming te kunnen bijstaan. Deze partners leveren ons professionele kwaliteit materiaal/apparatuur.

 

robbyfarmcom
Zie hier vertaling Robbyfarm.

Robbyfarm is een professioneel zeer hoog aangeschreven trainingsinstituut gelegen in Milton Florida VS en gedeeltelijk ook in België.

Wij leveren kwalitatief hoogstaande diensthonden en waak- en verdedigingshonden. Wij bieden u interessante prijzen door het wegvallen van de tussenpersonen. Wij kopen onze honden rechtstreeks bij de fokker .
http://www.robbyfarm.com
PLOTCIT4PRO is honored to bring its expertise to the PLOT
bootsandgoodsBoots And Goods biedt uitrusting en tactisch materiaal voor Politie/ Militairen / Bewakingspersoneel , in ons assortiment hebben we ook Outdoor en survival uitrusting.
http://www.bootsandgoods.com
Special Medics and TacticsFACT GROUP is een groepering van verschillende KMO’S die diensten en prestaties leveren in het veiligheidskader.
De structuur en bedrijfsgeest van FACT GROUP heeft maar EEN doel : klantgerichtheid.

Onze werkmethode en organisatie zijn in de geest van alle KMO’S, dicht bij de klant, luisterend naar de klant en flexibiliteit.


Door de structuur van KMO’S, biedt FACT GROUP de zelfde garanties als zijn grotere concurrenten, met als voordeel dat de klant het hoofddoel van de bekommernissen is.

Deze structuur laat ons ook toe competitief op de markt te zijn: een betere dienst voor een betere prijs, de beste verhouding « kwaliteit-prijs » op de markt.
FACT Security
Special Medics and TacticsCIT4PRO brengt haar expertise voor de vorming van de instructeurs van de veiligheidsdienst van het NAVO HQ.